Senatorul PSD Niculae Bădălău afirmă că nu ar vota în CEx împotriva vicepremierului Paul Stănescu, pe care îl caracterizează drept „unul dintre liderii politici respectaţi şi valoroşi ai PSD”. Bădălău susţine că nu vor mai avea loc excluderi din PSD, deşi critice la adresa partidului ale unor membri vor continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat marţi dacă ar trebui să continue excluderile din PSD în situaţia în care vor exista în continuare voci critice din interiorul partidului la adresa conducerii acestuia, Bădălău a răspuns: „Nu, exclus!”.

El a spus de asemenea că îl susţine pe vicepremierul Paul Stănescu, pe care l-a catalogat drept prietenul său şi unul dintre „preşedinţii valoroşi” ai partidului.

„Paul Stănescu e un tip care are principii şi ţine la ele, dar niciodată nu voi vota împotriva lui Paul Stănescu pentru că e unul din liderii politici ai PSD-ului respectaţi”, a spus Niculae Bădălău.

Întrebat de ce, după ce a semnat scrisoarea adresată conducerii, nu a susţinut-o prin vot în Comitetul Executiv al PSD din luna septembrie, Niculae Bădălău a răspuns: „Pentru că era foarte clar că nu aveam o majoritate şi nu a creat o emulaţie în partid”.

Totodată, întrebat dacă în opinia sa Liviu Dragnea este „dănunător” pentru conducerea PSD, Bădălău a spus că nu discută despre persoane, ci despre principii în partid. „Dacă vă referiţi la transparenţă, la conducerea colectivă, mai avem încă de muncit în a îndrepta lucrurile, dar eu sunt un om optimist şi cred că e un loc de mai bine”, a mai afirmat senatorul social-democrat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.