Senatorul PSD Niculaeu Bădălău a declarat, luni, că ar fi mai practică adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pe Codul penal, pentru că acest proiect este de un an de zile în dezbatere publică, dar că PSD trebuie să convingă şi ALDE

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„OUG ar fi mai practică, dar nu se poate face fără sprijinul celor din ALDE”, a declarat Bădălău.

”Ştiţi foarte bine că acest proiect stă în dezbatere de un an de zile. Ceea ce spune opoziţia este o nebunie. Suntem obligaţi de UE să punem în concordanţă legislaţia română cu sugestiile dânşilor. Avem multe articole de pus în concordanţă. Asta încercăm să facem, dar procesul legislativ este de durată”, a mai afirmat senatorul PSD.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că modificarea Codurilor penale va fi făcută exclusiv prin procedură parlamentară, el susţinând că nu a propus nimeni şi nu s-a discutat despre adoptarea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru modificarea Codurilor şi nici despre adoptarea acestor modificări prin asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.