Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a declarat, vineri, înaintea şedinţei CEx, că în PSD nu sunt tabere, dar el consideră că data congresului ar trebui stabilită peste câteva luni. ”Pentru noi este important acum să ne întoarcem la temele pe care populaţia le consideră importante”, a spus Bădălau, declarându-se convins că PSD va face o figură frumoasă la alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru noi este important acum să ne întoarcem la temele pe care populaţia le consideră importante, trebuie să analizăm de ce am avut acest rezultat în urma unui program de guvernare extrem de bun şi cred că asta este mult mai important decât când o să facem congres”, a declarat Bădălău, vineri, înaintea CEx.

Acesta afirmă că va susţine varianta unui congres organizat ”într-o lună-două” pentru a stabili programul de campanie al prezidenţiabilul şi numele acestuia.

”Consider că este mult mai important să ne întoarcem la agenda cetăţeanului”, a afirmat Bădălău.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă reuşeşte să unească taberele din PSD, Bădălău a spus: ”De ce consideraţi că sunt tabere în PSD? În PSD nu sunt tabere, este un partid puternic, un partid consolidat, aproape de cetăţean şi sunt convins că va face o figură frumoasă la alegerile prezidenţiale”.

Bădălău a continuat: ”PSD este un partid care o consider că românii îl iubesc, îl respectă. Am avut un program şi avem un program de guvernare foarte bun, ideea este să vedem unde am greşit, pentru că undeva am greşit, poporul are întotdeauna dreptate”.

Bădălău susţine că nu vizează nicio funcţie în partid la viitorul congres şi, întrebat ce părere are despre pactul propus de preşedintele Klaus Iohannis a spus: ”Cred că este momentul ca în România să nu mai există războaie între instituţii şi România are nevoie de linişte ca să putem să construim”.

Şedinţa CEx a PSD a fost convocată pentru ora 11.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.