Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a postat joi, pe Facebook, o fotografie de grup acasă la fostul lider al PSD, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi Irina Tănase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu care însoţeşte poza de grup postată, joi pe reţeaua de socializare. 

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid de operetă, în buzunarele SRI şi condus de laşi.

De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

În replică, Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi.

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a mai spus Ciolacu.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au admis, joi, cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată.

Din 27 mai 2019, fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea Dragnea se află în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.