Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a prezentat astăzi candidaţii pentru alegerile locale din judeţul Mureş. Evenimentul de lansare a avut loc în prezenţa preşedintelui AUR, George Simion. Răzvan Biro este candidatul AUR la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş. Cristian Vântu candidează pentru Primăria Mureş, anunţă formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E foarte important să fim prezenţi aici în centrul ţării, în inima României şi e foarte important, mai mult ca oricând, ca românii să fie uniţi, nu dezbinaţi de către partidele politice. Din păcate, premierul României, un tip foarte, foarte mic, Marcel Ciolacu, a bătut palma cu cei de la UDMR pentru ca forţele româneşti să nu aibă candidaţi comuni în principalele oraşe din Ardeal. Pe el îl interesează candidaţi comuni doar acolo unde are el interese. Interese politice, imobiliare, interese de a menţine diferitele mafii care domină România în acest moment. De aceea, pe repede înainte, ilegal şi neconstituţional fac aceste alegeri. Ca PSD-ul, PNL-ul şi ceea ce este pentru etnia maghiară PSD şi PNL, această hidră numită UDMR, să se menţină la putere. Noi suntem aici să le spunem STOP, nu suntem de acord cu aşa ceva! Ne-au luat petrolul, pădurile, ne-au luat gazele naturale şi la schimb ne dau umilinţa Schengen. Astăzi, în afară de Paştele fraţilor catolici şi protestanţi, cărora le dorim sărbători luminate, teoretic trebuie să marcăm şi intrarea noastră în spaţiul Schengen. Doar că nu am intrat încă în Schengen. Unii cu reflexe de curte imperială au ales să ne umilească. Dacă am mai avea un guvern naţional, independent şi suveran, toate companiile austriece ar fi alungate în şuturi afară din ţara noastră”, a susţinut preşedintele AUR, George Simion.

Medicul Cristian Vântu, candidatul AUR la primăria Mureş, a declarat că e” timpul să eliminăm dezbinarea creată de UDMR”.

AUR îl susţine la Primăria Municipiului Târgu Mureş pe medicul Cristian Vântu. De profesie medic de familie, acesta s-a întors din Marea Britanie, după 12 ani în care şi-a exercitat meseria printre străini. Doctorul Vântu este membru al Colegiului Regal al Medicilor de Familie din Marea Britanie, al Asociaţiei Medicilor de Familie Mureş, al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie şi al Resuscitation Council UK.

”Suntem guvernaţi de 33 de ani de nişte trădători şi hoţi, care îşi permit în continuare să vină cu slogane „hai să facem bine ca să nu facem rău”. Altceva nu pot spune. M-am înscris în AUR pentru că mi-am promis să mă înscriu în acel partid care apără valorile tradiţionale, apără familia şi identitatea naţională, toţi au dreptul să îşi apere identitatea şi cultura lor. Nu trebuie să fim o gloată omogenă de tembeli europeni, trebuie să ne apărăm identitatea, credinţa, biserica. Nu putem să confundăm mama cu tata, să fim atei şi să ne închinăm la serviciile sociale. M-am întors acasă să schimbăm ceva. Nu am venit să stau să văd cum ăştia fură în continuare. Aţi văzut ce se întâmplă? Ne lipsesc locurile de parcare, stăm în trafic, în nebunia creată de actualul primar. Eu ca om îl respect, are cinci copii, acum şase, dar este un primar incompetent. Noi nu putem să luăm fonduri europene. Asta s-a întâmplat. Luăm fonduri promiţând că reconstruim Strada Gheorghe Doja si acum va urma zona clinicilor. Ei ne dau bani obligându-ne să renunţăm la locurile de parcare, să încurajăm bicicletele. Câţi oameni bolnavi vin cu bicicleta la spital, oameni buni? Cerem voturile oamenilor spunând că aşa este şi în Occident. Ei au făcut invers. Dacă occidentul se sinucide trebuie să ne sinucidem şi noi? Trebuie să confund şi eu mama cu tata? Trebuie să mănânc şi eu făină de greieri? Ce prostie e asta? Noi nu putem să acceptăm termenul de extremişti. Cine este mai toxic? Noi pentru că vrem să mâncăm normal, că vrem să ne parcăm maşinile, să trăim într-un oraş civilizat?”, a declarat medicul Cristian Vântu, în cadrul evenimentului de lansare.

Candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş este Răzvan Biro, un tânăr de 29 de ani, specializat în istorie şi ştiinţe politice, care s-a implicat activ în organizaţii civice şi politice din zona mişcărilor naţionale şi de tineret, dobândind astfel o experienţă cuprinzătoare în ceea ce presupune managementul organizaţiilor politice, arată AUR. În cadrul partidului, coordonează filiala judeţeană AUR Mureş din 2020, iar din 2021 ocupă funcţia de Secretar General-Adjunct al Alianţei pentru Unirea Românilor, mai precizează partidul.

”Am început această construcţie timid. În 2020 eram o mână de oameni, iar în alegerile locale abia dacă apucasem să conturăm 20 de echipe pentru consiliile locale. Astăzi mergem cu 74 de liste de consilieri locali în judeţul Mureş şi cu 47 de candidaţi la funcţia de primar. Dacă încheiam campania electorală în 2020 cu 100 de membri, azi filiala AUR Mureş este una dintre cele mai numeroase filiale judeţene ale AUR din ţară. Peste 3000 de membri suntem în această familie. Au fost trei ani de luptă continuă în care am clădit. Au fost ani de muncă în care nimeni nu ne-ar fi dat nicio şansă. Judeţul Mureş avea un potenţial uriaş, dar azi se simte decăderea judeţului. Judeţul Mureş este blocat de interesele partidelor, de politica izolaţionistă şi discriminatoare a UDMR, de laşitatea şi lipsa de demnitate a celor care au condus judeţul din 1990 şi până azi, de lideri incapabili să vină la Bucureşti, să dea cu pumnul în masă şi să se lupte pentru Mureş”, a declarat Răzvan Biro, în cadrul lansării candidaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.