Fostul ministru PSD al Justiţiei Ana Birchall a lansat un atac dur la adresa Gabrielei Firea după anunţul acesteia privind candidatura la Primăria Capitalei, afirmând că ”este cam greu să găseşti o persoană mai obsedată de funcţii şi de preamărire ca această doamnă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Este cam greu să găseşti o persoană mai obsedată de funcţii şi de preamărire că această doamnă, nu?! Pai daca tot moare cu atâta ipocrizie de grija bucureştenilor, poate răspunde credibil de ce în octombrie 2020 ( când a candidat şi a fost aleasa consilier general la primăria Bucurestiului) a fugit şi s-a retras din Consiliul General al Municipiului Bucureşti candidând ulterior pentru Senatul României? Era prea mică funcţia de consilier pentru un ego atât de mare? Atunci nu murea de grija bucureştenilor? Acum e ministru de 1 lună şi deja se visează în alte funcţii arătând, faptic, cât preţ pune sau cât de importanta ( sau de neimportanta) consideră că este funcţia pe care o are în acest moment! De fapt, d-na Firea face exact ce a făcut şi în trecut: vă aduceţi aminte că abia ajunsese prima general şi deja să visa în alte funcţii, nu? ...adevărul este că d-na Firea este expertă în a îşi folosi funcţiile pe care vremelnic le ocupa pentru PR şi campaniile personale pentru a accede în alte funcţii!”, a scris Birchall pe Facebook.
Ea susţine că nu a avut, nu are şi nu va avea respect pentru niciun politician care, în loc să fie preocupat să facă treabă bună în funcţia pe care o ocupă, mereu e preocupat de următoarea funcţie şi de preamărirea personală, deşi ipocrit declară altceva!.
”Astfel de personaje sunt, din punctul meu de vedere, caricaturi în arhitectura statului român, nu oameni de stat şi politicieni în sensul corect al cuvântului şi anume "în slujba cetăţii"! Ce nu înţeleg astfel de oameni mici dar care se cred atât de mari este că până la urmă FAPTELE sunt cele care contează, ce laşi în urma ta este adevăratul PR personal! Sunt convinsă că mai devreme sau mai tărziu romanii nu vor mai tolera aşa caricaturi de oameni mici!”, scrie Birchall.
Ea contracarează şi ciriticle Gabrielei Firea la adresa actualului edil al Capitalei, Nicusor Dan, spunând că acesta încă nu a dovedit că a meritat să ajungă în funcţia de primar generall, vinovate fiind în primul rând partidele care la alegerile locale nu au reuşit să aibă un dialog cinstit şi să vină cu un alt candidat şi, astfel, să dea bucureştenilor şansă unei alte opţiuni, dar că acest lucru nu îi dă niciun drept sau credibilitate lui Firea ”să tot manipuleze şi să mintă când mandatul ei a fost un dezastru în fruntea Capitalei”.
Într-un post scriptum, ea o roagă pe Firea ”să nu îşi mai asmută postacii şi trolii” pe pagina ei, pentru că doar se fac de râs.
”Sper că nu i-a mutat de la Primărie la minister, folosint astfel bani publici să îmi atace mie pagina!”, conchide Birchall.

Fostul primar al Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat la România TV că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil, argumentând că menirea sa este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală şi că este păcat că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minciună, fraudă, manipulare”. ”Următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a subliniat Firea, în prezent ministru al Familiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.