Partidul Naţional LIberal a depus un amendament la proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, prin care angajaţii la stat şi la privat vor beneficia de 10 teste gratuite, pe lună, iar în cazul în care persoanele sunt testate pozitiv, acestea să fie obligate să îşi plătească cheltuielile cu spitalizarea. Comisia de sănătate din Camera Deputaţilor s-a reunit, marţi, pentru a prezenta amendamentele depuse de toate partidele la acest proiect de lege.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele comisiei de sănătate, Nelu Tătaru, a afirmat, după şedinţă, că PNL a depus un amendament prin care angajaţii de la stat şi la privat pot fi testaţi gratuit, pe o perioadă de 30 de zile, având la dispoziţie 10 teste antigen.

În cazul în care persoana testată este pozitivă, îşi va plăti spitalizarea. 

Nelu Tătaru a spus, întrebat dacă se impune un lockdown, că ”România ar trebui să respecte nişte reguli de precauţie, să se vaccinezde şi să ne respectăm între noi”.

Despre introducerea testului de anticorpi, Tătaru a spus că au existat mai multe opinii pe acest subiect, însă nu există dovezi ştiinţifice în acest sens.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.