Ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec a avut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, cei doi având discuţii privind oportunităţile de continuare a cooperării bilaterale şi multilaterale, inclusiv în ce priveşte investiţiile în Marea Neagră ale companiilor din domeniul energiei. Actualii şi viitorii investitori au nevoie de un sistem de reglementări şi de impozitare stabil, previzibil şi transparent, a spus ambasadoarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Doamna ambasador Kathleen Kavalec s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă. Ei au discutat despre oportunităţile de continuare a cooperării bilaterale şi multilaterale dintre SUA şi România, inclusiv în ce priveşte investiţiile în Marea Neagră ale companiilor din domeniul energiei. Doamna ambasador a subliniat că „actualii şi viitorii investitori au nevoie de un sistem de reglementări şi de impozitare stabil, previzibil şi transparent”, a precizat Ambasada SUA în România, într-o postare pe Facebook. 
 
Cei doi au discutat şidespre eforturile României de a sprijini refugiaţii ucraineni în ultimul an.
 
”Doamna ambasador Kavalec i-a mulţumit premierului Nicolae Ciucă pentru toate eforturile guvernului său şi a spus: „contactul uman şi empatia arătate de România vor îmbunătăţi permanent relaţiile dintre România şi Ucraina”. Cei doi lideri au subliniat şi sprijinul neclintit pentru Ucraina în faţa agresiunii neîntrerupte a Rusiei”, mai precizează Ambasada SUA. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.