Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă, joi seară, că, cel mai probabil, PNL şi PSD vor avea liste separate la alegerile de anul viitor, pentru că fiecare are propriul electorat şi propriile proiecte. ”Supărarea”, potrivit ministrului, este că nu s-a găsit o variantă de comasare a alegerilor, întrucât în 2024 va fi ”haos” cu patru rânduri de alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Supărarea mea, că există şi o supărare, este că nu am reuşit să găsim înţelegere la colegii din coaliţie să putem să gândim un calendar comasat al alegerilor”, a afirmat, joi seară, la Digi 24, Alina Gorghiu.

Aceasta afirmă că va fi haos anul viitor.

”Opinia mea este că va fi un haos în 2024, cu administraţie blocată (...) ne duce într-un impas şi cred eu că este o inconştienţă care va avea costuri la un moment”,, a mai precizat Gorghiu, referindu-sela cele patru scrutinuri programate.

Gorghiu crede că vor exista liste separate la alegeri: ”La momentul acesta, fiecare are candidaturi separate, alegeri, opţiuni separate, cu proiecte politice separate”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.