Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, critică majoritatea PSD din Consiliul Local Piteşti, despre care afirmă că ”se încăpăţânează” să nu adopte un proiect propus de liberali care prevede acordarea unui stimulent financiar familiilor cu nou-născuţi, aşa cum se întâmplă în Capitală şi în alte mari oraşe. ”Să-i sfidezi pe cei care au copii mici, să-i sfidezi pe piteştenii care au semnat pentru susţinerea acestui proiect nu cred că e o soluţie, să ne încăpăţânăm doar pentru că nu e proiectul semnat de noi nu e soluţie”, susţine Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mi-am dorit tare mult ca proiectul colegilor mei din Consiliul Local Piteşti legat de stimulentul pentru nou-născuţi pentru familiile din Piteşti, în cuantum de 2.500 de lei. să fie aprobat de Consiliul Local. Oftez când vă spun, şi v-o spun cu cea mai mare responsabilitate, că este o singură raţiune care a împiedicat adoptarea acestui proiect al colegilor mei, şi anume că este iniţiat de Partidul Naţional Liberal. Îmi pare rău că familiile din Piteşti care au nou-născuţi trebuie să sufere pentru că majoritatea PSD decide doar politic şi doar pe bază de orgolii şi nu ţinând cont de interesul acestor familii şi de interesul comunităţii. Ieri (marţi - n.r.) a fost respins din nou acest proiect, deşi am reuşit pe stradă, cu colegii mei, să strângem peste 8.000 de semnături. O să lansez o rugăminte, încercând să distanţez acest subiect de politică: îl invit pe domnul Gentea (primarul municipiului Piteşti, social-democratul Cristian Gentea - n.r.) să fim co-iniţiatori la acest proiect”, a afirmat Alina Gorghiu, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Prefecturii Piteşti. 
 
Ea i-a recomandat primarului din Piteşti să studieze exemplele altor mari oraşe, inclusiv pe cel al Constanţei, unde propunerea PSD de acordare a stimulentului pentru nou-născuţi a fost susţinută de primarul PNL. 
 
”Să-i sfidezi pe cei care au copii mici, să-i sfidezi pe piteştenii care au semnat pentru susţinerea acestui proiect nu cred că e o soluţie, să ne încăpăţânăm doar pentru că nu e proiectul semnat de noi nu e soluţie”, a adăugat Gorghiu. 
 
Ea a subliniat că oraşul Piteşti este unul care ”îmbătrâneşte”, în condiţiile în care mulţi tineri pleacă în marile centre universitare, iar numărul naşterilor este din ce în ce mai mic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.