Senatorul Alina Gorghiu, care sâmbătă candidează pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene PNL Argeş, promite creşterea rezultatelor electorale obţinute de această filială, în condiţiile în care în acest judeţ liberalii au obţinut rezultate slabe la ultimele runde de alegeri. „În Ardeal cam ăla e potenţialul, e un scor mare care s-a obţinut în Ardeal, mai mult decât atâta nu ştiu cât se poate creşte. În schimb, la noi, în organizaţia Argeş, se poate creşte”, spune Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu o să mă vedeţi atacând, nu o să mă vedeţi făcând scandal însă o să mă vedeţi spunând lucrurilor pe nume. (...) Avem ocazia, spre deosebire de alte judeţe, să creştem. Nu vreau să dau exemple, dar în Ardeal cam ăla e potenţialul, e un scor mare care s-a obţinut în Ardeal, mai mult decât atâta nu ştiu cât se poate creşte. În schimb, la noi, în organizaţia Argeş, se poate creşte, se poate creşte cu foarte multă dedicare, cu dedicare, cu muncă, cu atenţie, cu ajutor, cu sprijin şi cu sinceritate foarte multă”, le-a transmis Gorghiu membrilor PNL Argeş, filială pentru preşedinţia căreia candidează împotriva vicepreşedinţilor organizaţiei, Doru Georgescu şi Constantin Zăbavă.
Ea promite că PNL Argeş, care a înregistrat unul dintre cele mai scăzute rezultate electorale la ultimele alegeri, va creşte în preferinţele electoratului. 
„Avem un potenţial extraordinar. Le promit celor care sunt astăzi invitaţi că, dacă vom avea sprijinul lor, vom reuşi să urcăm spre media naţională”, a mai spus Gorghiu referindu-se la rezultatele slabe obţinute de PNL în acest judeţ.  
Aceasta a afirmat că în ultimii 32 de ani, timp în care Argeşul nu a fost niciodată condus de PNL,  „nu s-au făcut suficient de multe lucruri bune pentru acest judeţ”, ea dând ca exemplu faptul că municipiul Piteşti nu are, spre exemplu, un parc industrial sau faptul că Argeşul are cei mai înalţi munţi din ţară fără a exista, însă, o pârtie de schi acolo. 
Cei mai mulţi dintre liderii din conducerea centrală a partidului care sunt prezenţi sâmbătă la conferinţa de alegeri a PNL Argeş şi-au exprimat susţinerea pentru Alina Gorghiu la preşedinţia filialei judeţene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.