Senatorul de Timiş Alina Gorghiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, că şi-ar fi dorit ca data congresului partidului să fie mai apropiată, având în vedere că alegerile la nivelul filialelor judeţene s-au încheiat în 2 mai, dar şi că liberalii ar trebui să se concentreze mai mult pe opoziţia faţă de PSD în loc să se axeze pe luptele interne din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timişoara, că la nivel naţional în PNL începe procedura de depunere a candidaturilor şi că vede "departe rău" congresul partidului.

”În data de 2 mai am finalizat conferinţele judeţene, acum începe procedura de depunere a candidaturilor la nivel naţional. Îl văd departe rău (congresul – n.r.), mi l-aş fi dorit mai aproape. Acum ne concentrăm pe campanii interne, decât să facem opoziţie la PSD”, a declarat senatorul.

Gorghiu a mai spus că programul de guvernare al PSD ”e praf”, iar acest lucru trebuie demonstrat de către liberali.

”Îmi doresc să generăm o carte neagră a guvernului PSD, să vedem cât de praf e programul de guvernare şi câte lucruri nu au fost duse la îndeplinire. Vă dau un exemplu: TVA zero la locuinţe sau legea prevenţiei care la 1 aprilie trebuia să fie o lege”, a adăugat Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai precizat că nu ar fi fericită doar cu două candidaturi la preşedinţia partidului.

”Cred că în acest moment PNL trebuie să îşi finalizeze candidaturile pentru preşedinţie. Nu aş fi fericită să avem doar cele două candidaturi. E nevoie de candidaţi cu idei noi şi iniţiative care să sancţioneze PSD, şi nu colegii de partid. Va fi greu, e tensiune mare în interior, sunt negocieri şi o să fie o perioadă la finalul căreia voi putea să spun că îi mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut”, a mai spus senatorul de Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.