Liderul PNL Timiş a declarat, luni, la Antena 3, că decizia conducerii PNL din seara aceasta este flexibilizarea mandatului premierului desemnat în a discuta cu celelalte partide şi a asigura o majoritate stabilă în Parlament. ”E clar că nu vom mai merge cu Guvern minoritar”, a spus Nica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Nica a afirmat că încă se discută în şedinţa conducerii PNL variantele care vor fi luate în calcul. ”Încă discutăm, PNL doreşte să asigure stabilitatea ţării şi decizia pe care o vom lua în direcţia asta va fi, să nu mai mergem pe incertitudini şi chestiuni la limită, ci lucruri care să asigure o majoritate confortabilă în Parlament”, a spus el. Nica a arătat că premierul desemnat, Nicolae Ciucă, încă nu şi-a depus mandatul. ”Încă se dezbate şi la final va fi un vot”, a mai arătat el. Liderul PNl Timiş a afirmat: ”Cel mai important lucru pe care îl vom decide este flexibilizarea mandatului în a discuta cu celelalte partide şi a asigura o majoritate stabilă în Parlament. E clar că nu vom mai merge cu Guvern minoritar. Încă nu s-a discutat concret, mâine vom avea o şedinţă BPN, forul care este peste BExN. Vrem să îi dăm mai multe pârghii şi mai multe flexibilitate”, a spus Nica. Surse liberale au precizat pentru News.ro că premierul desemnat Nicolae Ciucă îşi va depune mandatul, în condiţiile în care nu a reuşit să strângă o majoritate care să voteze Executivul propus de el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.