Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, liderii alianţei Dreapta Unită, transmit românilor că pe 9 iunie au de ales între hoţie şi modernizare şi că este extrem de important să vină la urne în număr cât mai mare pentru a dejuca planurile PSD-PNL de a frauda alegerile şi de a ne fura viitorul. Singura alternativă reală la hoţia PSD-PNL este alianţa Dreapta Unită, au afirmat cei trei lideri politici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alegerea este una clară, între hoţie şi modernizare. PSD şi PNL i-au furat pe români, le-au crescut taxele şi au adus scumpiri, ca să plătească pensiile speciale, vilele de protocol şi vacanţele de lux. Noi am făcut PNRR şi am adus României 28 de miliarde de euro pentru modernizarea ţării. PNL a trădat clasa de mijloc şi a adus PSD la guvernare. Nicolae Ciucă este mai pesedist decât pesediştii. Un ostaş în slujbă proprie, un om care şi-a tras pensie specială dublă faţă de contribuţie, cu şmecherii pe final, înainte de pensionare, cu o istorie de călcat în picioare justiţia din România, un plagiator, un om care nu dă doi bani pe democraţie. Noi ne-am luptat permanent cu mafia PSD – la Transporturi, în primării şi în Parlament. Duminică, un vot pentru PNL este un vot pentru hoţia PSD. România are nevoie de schimbare, iar schimbarea este alianţa Dreapta Unită”, a declarat Cătălin Drulă, preşedintele USR.

Liderii Dreapta Unită îi îndeamnă pe români să meargă în număr cât mai mare la vot şi să voteze alianţa formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, arătând că ”un vot pentru Dreapta Unită este o garanţie că România nu va rămâne prizoniera PSD-PNL pentru 10 ani de-acum înainte”. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Acest proces electoral a fost conceput de PSD şi PNL cu scopul de a rămâne doar ei la masa deciziilor. Au comasat alegerile locale cu alegerile europarlamentare, fără niciun fel de transparenţă, încălcând recomandările Comisiei de la Veneţia. Au încercat să elimine de pe buletinul de vot Dreapta Unită, au eliminat din secţiile de vot reprezentanţii PMP. Practic, în momentul de faţă, PSD are cel puţin 5 reprezentanţi în secţiile de vot, alianţa Dreapta Unită doar unul, maximum doi. Prin ordonanţa de comasare a alegerilor au omorât democraţia şi au pregătit o mare fraudă. De aceea, le cerem membrilor noştri din secţiile de votare să fie vigilenţi, iar românilor să iasă într-un număr cât mai mare la vot pentru a opri această fraudă pe care PSD şi PNL o pregătesc”, afirmă Eugen Tomac, preşedintele PMP.

Potrivit Alianţei Drepta Unită, pe 9 iunie, românii vor vota nu doar pentru cei care îi vor reprezenta în Parlamentul European în următorii 5 ani şi pentru primarii, şefii de CJ-uri şi consilierii care le vor administra localităţile în următorii 4 ani iar alegerile din 9 iunie au o miză mult mai mare, chiar democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor.

”Alegerile de pe 9 iunie nu sunt doar despre kilometri de asfalt, apă, gaze şi canalizare. Alegerile din 9 iunie sunt despre supravieţuirea democraţiei în României. Oamenii care vin la vot trebuie să aibă clar în vedere că votul lor este un vot pentru democraţie, dacă votează alianţa Dreapta Unită, sau un vot împotriva democraţiei, dacă votează coaliţia PSD-PNL. Sunt liberal, am promovat ideile liberale timp de 34 de ani şi continui să mă lupt pentru promovarea valorilor, principiilor, ideilor liberale şi pentru o guvernare liberală, singura care este capabilă să dezvolte România la nivelul şi la potenţialul său”, precizează Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.