Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, îi transmite premierului Ludovic Orban să se oprească în a mai da ordonanţe de urgenţă, afirmând că şeful Executivului stă de zece ore închis în sediul Guvernului şi că până acum a dat nu mai puţin de 25 de OUG-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simonis îl trimite pe Orban acasă, într-o postare pe pagina sa de socializare, alături de care a ataşat şi o poză cu sediul Guvernului în noapte.

”Orban- ultimul TUN! De 10 ore s-a închis în Guvern şi dă ordonanţă după ordonanţă! 25 de OUG-uri până acum! Şi continuă! Orban, gata! Opreşte-te! Ai măcelărit tot! Pleacă acasă! România trebuie să respire!”, a scris Alfred Simonis.

Şi pe pagina de Facebook a PSD a fost postat un mesaj similar: ”Orban şi guvernul lui noaptea la Palatul Victoria. Ce credeţi ca fac acolo? #24ordonantedintrunfoc”. 

Anterior, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat agenda şedinţei de Guvern, apreciind că este ”un record mondial absolut” să fie 24 de ordonanţe de urgenţă în aceeaşi şedinţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.