Profesorul Alexandru Rafila, ministru al Sănătăţii, afirmă că nu a fost niciodată „preocupat” de o candidatură pentru preşedinţia României, el arătându-se onorat că sondajele de opinie au arătat că se bucură de credibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu a fost niciodată o preocupare, sau o intenţie a mea legată de o astfel de candidatură. Am fost onorat că am fost, la un moment dat, inclus în nişte sondaje şi aveam un grad de credibilitate bun. Eu nu sunt preocupat de chestiunea asta în niciun fel, cred că al alţii sunt mai preocupaţi, pentru că foarte multe atacuri nejustificate din presă sau din partea unor persoane sin zona opoziţiei mă vizează, alături de alţi colegi care tot aşa, sunt mai vizibili”, a afirmat Alexandru Rafila duminică seară, la Antena 3. El a pledat pentru „o limită a bunului simţ” în ceea ce priveşte atacurile la persoanele publice. ”Eu înţeleg că e normal să ataci persoanele mai vizibile de la un partid advers, dar totuşi trebuie să existe o limită a bunului simţ şi o apreciere, nu pentru mine, ci pentru profesioniştii din zona sistemului de sănătate care lucrează cu greu să schimbe faţa acestui sistem”, adaugă Alexandru Rafila, Acesta a precizat că în următorii trei-patru ani „sistemul va fi schimbat fundamental în România”, arătându-se bucuros că a făcut parte dintre cei care au iniţiat acest proces.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.