Consiliul Judeţean Timiş s-a întrunit în şedintă extraordinară, marti, pentru a-şi alege cei doi vicepreşedinti, la trei luni de la alegerile locale, după ce PNL şi USR PLUS au reusit să ajungă la o înţelegere, la nivelul judeţului Timiş, la finalul mai multor runde de negocieri eşuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dacă PNL l-a propus pe Alexandru Proteasa şi USR PLUS pe Cristian Moş, grupul PSD din Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că nu va participa la acest vot şi astfel, nu a făcut nicio propunere pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte.
 
Alexandru Proteasa are 32 de ani, este căsătorit şi are un copil de 4 luni. De-a lungul timpului a fost administratorul mai multor societăţi comerciale, iar în ultimii patru ani a lucrat în administraţie, în Primăria comunei Moşniţa Nouă, din judeţul Timiş.
 
Cristian Moş are 37 de ani, a terminat Universitatea Politehnica din Timişoara şi până acum a profesat în domeniul proiectării şi cercetării.
 
28 de consilieri judeţeni şi-au exprimat votul. Alexandru Proteasa a obţinut 28 de voturi ”pentru”, în timp ce Cristian Moş a obţinut 26 de voturi ”pentru”, 1 vot ”împotrivă” şi 1 ”abţinere”.
 
PNL şi USR PLUS au ajuns, astfel, la o înţelegere, la nivelul judeţului Timiş, după ce negocierile dintre cele două formaţiuni s-au blocat de mai multe ori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.