Preşedintele Klaus Iohannis a votat duminică, afirmând că a votat pentru România normală, că îşi doreşte un viitor foarte bun pentru România şi speră să primesască astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acest lucru. El a chemat oamenii să vină la vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că şi pentru mine personal. Am votat pentru România normală, îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acelaşi lucru. Astăzi în ziua votului este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an, ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic.”, a declarat preşedintele.

Preşedintele i-a îndemnat pe români să vină la vot.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

”Dragi, români, vă aştept la vot!”, a afirmat Klaus Iohannis.

FOTO; Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO; Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele a fost aşteptat de către şeful său de campanie Dan Motreanu şi de europarlamentarul Rareş Bogdan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.