Candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile din judeţul Constanţa, obţinând peste 40 la sută din numărul total de voturi, pe locurile următoare clasându-se Viorica Dăncilă, cu puţin peste 20 de procente, şi Dan Barna, cu aproape 16 la sută, arată rezultatele finale ale Biroului Electoral Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa după centralizarea datelor din toate secţiile de votare, candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a obţinut 40,15 la sută din voturi, fiind urmat de candidatul Partidului Social-Democrat, Viorica Dăncilă, cu 20,24 la sută, şi de candidatul Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, cu 15,77 la sută. 
 
Pe locurile următoare s-au clasat Mircea Diaconu - 9,73 la sută, Theodor Paleologu - 6,43 la sută din voturi, Ramona Ioana Bruynseels - 3,09 la sută şi Alexandru Cumpănaşu - 1,65 la sută. Ceilalţi candidaţi au obţinut sub un procent. 
 
Prezenţa la vot în judeţul Constanţa a fost de 50,91 la sută.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.