Preşedintele USR, Dan Barna, spune că a votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizând că acest vot este unul pentrru viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

“Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum, nu de peste 5 ani, nu de peste 10 ani. Am votat la finalul unui proces în care zic eu că românii au înţeles care e miza acestor alegeri şi că într-adevăr generaţia de după 89 se implică. Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte mare încredere”, a declarat Bana, la ieşirea din secţia de votare. 
El s-a prezentat la vot alături de soţia sa, de părinţii săi, de fraţi şi alături de doi colegi. 
Barna a mai spus că ştampila de vot este puterea pe care o are fiecare cetăţean astăzi. 
“Mesajul meu este foarte simplu. Luaţi-vă prietenii, colegii, familia, pe toţi cei dragi, pe toţi cei apropiaţi şi mergeţi la vot, exprimaţi-vă credinţa dumneavoastră pentru viitorul României oricare va fi această credinţă, astăzi ştampila aceasta mică este puterea pe care o are fiecare cetăţean şi astăzi putem să avem România pe care ne-o dorim, toţii împreună”, a mai afirmat Barna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.