Călin Popescu Tăriceanu, candidat Pro România pentru Senatul României, a afirmat că a votat cu gândul că democraţia este pândită de un mare pericol şi anume acumularea puterii în mâna unui singur om.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tăriceanu a declarat după ce şi-a exercitat dreptul de vot că puterea trebuie împărţită între diferiţi actori politici. 
 
“Astăzi am votat cu gândul că democraţia noastră este pândită de un mare pericol şi anume acumularea puterii în mâna unui singur om. (…) Totalitarismul nu este numai de stânga, cei din generaţia mea au trăit în vremea comunistă şi am suferit din acest motiv. Nu aş vrea ca generaţia de astăzi şi generaţia de mâine să se regăsească în acelaşi sistem politic în care o persoană decide totul. Puterea trebuie împărţită între diferiţii actori politici, între instituţiile politice, partide, Parlament, Executiv, aşa este într-o societate democratică şi asta îmi doresc eu pentru România mea şi pentru cetăţenii români”, a transmis Tăriceanu, candidat Pro România pentru Senatul României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.