Partidul Social Democrat a câştigat alegerile în judeţul Vaslui şi a obţinut mai multe voturi decât Partidul Naţional Liberal şi Alianţa USR-PLUS la un loc. Alianţa pentru Unitatea Românilor a devansat USR-PLUS şi s-a clasat pe locul al treilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Biroului Electoral, după centralizarea voturilor de la toate secţiile de votare din Vaslui, PSD a obţinut la Senat un rezultat de 38,28%, fiind urmat de PNL – 21,44%, AUR – 12,61% şi USR-PLUS – 10,67%.

Şi la Camera Deputaţilor, PSD a obţinut cele mai multe voturi – 36,96%, pe locul al doilea s-a clasat PNL – 21,44%, urmat de AUR – 12,72% şi USR-PLUS – 10,33%.

Vaslui a fost printre judeţele cu cea mai mică prezenţă la alegerile parlamentare din 6 decembrie, 23,55% dintre alegători prezentându-se la urne.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.