Primarul în funcţie al comunei Rebra din Bistriţa-Năsăud, Ştefan Danci, a fost ales pentru al cincilea mandat de edil, în turul al doilea de scrutin, după ce la primul tur, din 27 septembrie, a obţinut un număr egal de voturi cu cel obţinut de liberalul Daniel Năstuţă. Zeci de susţinători ai edilului au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria, imaginile postate pe reţelele sociale arătând că aceştia ignoră regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În comuna Rebra, candidatul Alianţei pentru Rebra PSD-ALDE-Pro România, primarul în funcţie Ştefan Danci, a fost reales, după ce la scrutinul din 27 septembrie a primit 423 de voturi, număr egal cu cele obţinute de candidatul liberal Daniel Năstuţă.
 
 
Conform datelor parţiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, Ştefan Danci a obţinut acum 60,12% din voturile exprimate într-o secţie de votare şi 56,91% din sufragiile exprimate în a doua secţie de votare amenajată în comună. 
 
Victoria edilului ales pentru a cincea oară este sărbătorită în stradă de zeci de susţinători ai acestuia. Oamenii au făcut poze în grupuri mari, pe care le-au postat pe reţelele sociale. Fotografile arată că susţinătorii edilului ignoră regulile privind distanţarea fizică, dar mulţi dintre ei nu poartă nici mască de protecţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.