Preşedintele PNL Bucureşti Violeta Alexandru, a declarat că semnalele primite de liberali arată că în Bucureşti se practică votul de modelul suveică şi a dat ca exemplu în acest sens Sectorul 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toate semnalele pe care le primim ne arată că se practică în Bucureşti votul pe modelul suveică, pe strategia de tip suveică. În Sectorul 5, de exemplu, avem foarte multe semnale că buletine de vot deja ştampilate intră în secţiile de votare. Atrag atenţia preşedinţilor secţiilor de votare ca au un spate o carieră şi că nu-şi pot bate joc de ea. Trebuie să ia măsuri şi trebuie să asigure că votul în Bucureşti se desfăşoară în cele mai corecte condiţii. Nu vă permiteţi să vă bateţi joc de votul bucureştenilor, lăsaţi bucureştenii să voteze fără nici o influenţă”, a declarat Violeta Alexandru.

Ea a mai anunţat că pe televiziuni rulează un clip care face reclamă companiilor conduse de Primăria Capitalei.

“Din păcate pe anumite televiziuni rulează în continuare un clip publicitar plătit din bani publici pentru a face reclamă companiilor conduse de primărie. E vorba despre compania de consolidări şi campania Parking SA, cea pentru parcări. Sunt două clipuri care în mod mincinos vorbesc despre realizările actualei administraţii ca şi când ar fi avut vreun merit în această privinţă. Tot ceea ce se întâmplă în Bucureşti se întâmplă din banii bucureştenilor şi ei nu pot fi minţiţi prin folosirea unor clipuri care fac reclamă pentru nişte activităţi care nici măcar nu se supun regulilor concurenţei pentru că atribuirile de contracte pentru acestea se fac direct, nici măcar nu există concurenţă între ele şi ale companii cum ar fi normal. (…) Fac un apel pentru încetarea difuzării acestor clipuri”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.