Primarul comunei argeşene Budeasa, Mihai Rachieru, candidat din partea PSD, a fost reales în funcţie cu un scor electoral record, de 83,57%, candidatul aflat pe locul secund obţinând de zece ori mai puţine voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform rezultatelor oficiale prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă, la Budeasa s-a înregistrat o prezenţă la vot la scrutinul din 27 septembrie de 60,08%. Astfel, din totalul de 3.480 de alegători înscrişi în listele electorale au mers la urne 2.091, iar 1.700 dintre aceştia au votat cu primarul în funcţie, Mihai Rachieru, candidat din partea PSD.

Astfel, Rachieru a fost votat în proporţie de 83,57%, în condiţiile în care candidatul plasat pe locul al doilea, Liviu Stan (PNL) a obţinut doar 177 de voturi, un scor electoral de aproape zece ori mai mic decât al câştigătorului.

”S-a dovedit că suntem o majoritate puternică şi unită. Este un procent care mă motivează şi mă obligă să fiu cel mai bun. Vă mulţumesc tuturor şi fiecăruia în parte pentru încrederea acordată şi vă promit că n-o să vă dezamăgesc. Mulţumesc echipei mele, care m-a susţinut necondiţionat. O să fiu în continuare primarul tuturor, indiferent de alegerea pe care aţi făcut-o ieri” , le-a transmis edilul reales consătenilor săi, pe Facebook.

În ceea ce priveşte Consiliul Local Budeasa, PSD a obţinut 10 dintre cele 13 mandate de consilier, două mandate au revenit candidaţilor PNL în timp ce PMP va avea un ales local.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.