Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, candidat pentru un nou mandat, reclamă, în ziua votului, numărul mic de măşti primite în municipiul Târgovişte pentru derularea procesului electoral. El invită oamenii la vot dând asigurări că au fost luate măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 şi susţinând că Primăria Târgovişte a pus la dispoziţie măşti de protecţie pentru a acoperi necesarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul în funcţie al municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a mers la vot, duminică, la o secţie de votare amenajată în incinta Colegiului Naţional "Constantin Cantacuzino". El a fost însoţit de către fostul ministru al Justiţiei Titus Corlăţean, care coordonează activitatea PSD Dâmboviţa. La ieşirea de la vot, Daniel Cristian Stan a acuzat Guvernul că nu a pus la dispoziţie suficiente măşti de protecţie în secţiile de votare.

„Este un moment în care nu trebuie să lăsăm pe alţii să decidă soarta noastră din punct de vedere administrativ. Vreau să spun că există condiţii foarte bune pe ceea ce înseamnă prevenirea infectărilor, există măşti suficiente, chiar dacă de la nivel guvernamental nu s-a acordat decât un procent foarte mic, undeva la 15%, primăria a venit şi a reuşit să aducă măşti astfel încât toţi alegătorii care vin la vor şi nu au măşti să poată să primească o asemenea mască”, a afirmat Stan la ieşirea di secţia de votare.

Acesta a mai declarat că a votat „pentru continuitate, pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte, pentru fapte, nu pentru promisiuni înşelătoare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.