Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că în această seară ar putea fi un final fericit dacă ritmul de vot se păstrează aşa cum este în prezent, menţionând că acest lucru ar însemna o victorie pentru valorile pentru care se luptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a cerut alegătorilor să iasă la vot pentru evitarea aglomeraţiei de mai târziu.

“Dragi bucureşteni, mulţumesc că ieşiţi, în continuare, în număr mare la vot.  Vreau să vă rog, ca şi la precedenta intervenţie, două lucruri: în primul rând, să ieşiţi, încă de acum, la vot, ca să evităm aglomeraţia de mai târziu. În al doilea rând, să căutaţi cu atenţie pe buletinul de vot pentru Primarul General, numele candidatului pe care doriţi să-l votaţi”, a transmis Nicuşor Dan.

El a precizat că toate informaţiile converg că duminică seara va fi un final fericit.

“Vreau să vă mai rog să ignoraţi informaţiile mincinoase pe care le propagă site-urile şi, mai ales, televiziunile de propagandă.. toate informaţiile de până acum, converg către ideea că o să avem în seara aceasta un final fericit, dacă ritmul de vot se păstrează aşa cum este acum. Ar însemna asta, un început pentru Bucureştiul pe care ni-l dorim şi ar însemna o victorie pentru valorile pe care ne luptăm. Sunt foarte optimist! Ieşiţi la vot! Ieşiţi încă de acum!”, a mai afirmat candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Prezenţa la vot în Bucureşti este în acest moment de 19,56%. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.