Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL) a fost prezent la urne, în jurul orei 9.00, la secţia de votare din cartierul unde locuieşte. Edilul a declarat că a votat pentru continuitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am votat pentru continuitatea în dezvoltarea Timişoarei, în evoluţia Timişoarei ca un oraş european autentic de prim rând. Desigur, votul fiecăruia dintre noi este implicit şi un vot pentru România. Sper că va continua această evoluţie sănătoasă pe care oraşul nostru a avut-o, detaşat, acolo, în frunte, la toţi indicatorii cei mai importantţi, ceea ce arată că economia este puternică, sănătatea s-a dovedit a fi destul de bine pusă la punct, dar aici mai avem de lucru, educaţia, cultura, toate trebuie să fie duse cât se poate de sus, iar în cazul Timişoarei, noi trebuie să fim pregătiţi impecabil pentru anul în care vom juca rolul de Capitală Europeană a Culturii. Este un rol pe care îl jucăm în numele României, în numele Europei", a declarat Nicolae Robu, la ieşirea de la urne.

Nicolae Robu candidează pentru al treilea mandat de primar al Timişoarei

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.