Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Arad, s-a clasat pe locul al treilea, primul loc fiind ocupat de actualul edil, Călin Bibarţ (PNL). Fifor şi-a recunoscut îngrângerea şi a declarat că a avut o campanie electorală frumoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem un rezultat, avem câştigător, din păcate acesta nu sunt eu. Pe fondul unei prezenţe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmiţat, am venit doar pe locul 3 la Primăria Arad. Regret fără îndoială o campanie frumoasă şi un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învăţat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că PSD Arad rămâne în continuare cu câteva localităţi importante: ”Din fericire, localităţile judeţului ne-au adus multe satisfacţii. Rămânem cu Lipova şi Chişineu-Criş, am făcut impresie la Pâncota, iată trei oraşe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localităţi noi Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu şi am păstrat altele dar probabil aveţi o listă completă a lor. Cam aceasta este situaţia, ne vom aşeza zilele următoare, vom trage concluzii şi vom intra direct într-o nouă campanie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.