Actualul primar şi candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca a votat la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj - Napoca, acolo unde este arondar. Boc a declarta că a votat cu o echipă capabilă să unească şi nu să dezbine, cu o echipă care menţine Clujul în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat cu acea echipă care are viziunea şi proiectele necesare să menţină Clujul pe primul loc, să aducă investiţii şi locuri de muncă bine plătiti, am votat cu acea echipă capabilă să unească şi nu să dezbine, care menţine Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare, care modernizează Clujul în toate domeniile prin creşterea calităţii vieţii prin educaţie, sănătate, infrastructură. Acest oraş este puternic datorită oamenilor lui şi am vitat cu acea echipe care ştie să pună în valoare oamenii şi resursele”, a declarat Emil Boc la ieşire de la secţia vot.

Wmil Boc a ţinut să le mulţumească celor care se asigură că procesul de votare decurge conform regulilor şi a îndemnat clujenii să iasă la urne.

”Dacă medicii şi-au făcut şi îşi fac impecabil datoria pentru a ne proteja de COVID-19, sănătatea democraţiei se asigură prin alegeri. Prin faptul că văd clujeni venind la vot înseamnă că au înţeles menirea democraţiei. Îmi amintesc că acum 100 de ani, de fapt am citit, că strămoşii noştri, în plină gripă spaniolă, cu mască şi şiraguri de usutori la gât, pentru că aşa credeau atunci că sunt protejaţi, au mers la Alba-Iulia pentru a înfăptui Mare Unire”, a mai adăugat Boc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.