Candidatul PSD Cristian Gentea a câştigat alegerile pentru Primăria Piteşti şi l-aînvins pe fostul său coleg de partid, Sorin Apostoliceanu, recent transferat la PNL. În Piteşti prezenţa la urne a fost de puţin peste 34%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Primăria Piteşti, candidatul PSD Cristian Gentea, fost consilier local, inginer expert în industria nucleară, s-a înfruntat cu fostul său coleg de partid transferat recent  la PNL, Sorin Apostoliceanu, fost viceprimar în ultimii patru ani.

Cristian Gentea l-a devansat pe Aspostoliceanu, obţinând 34,82% din voturi, în condiţiile în care candidatul PNL a obţinut 26% din voturi. Locul al treilea a fost ocupat de candidatul Alianţei USR-PLUS, Ionuţ Moşteanu, care a adunat 23,3% dintre voturile piteştenilor.

La Consiliul Local Piteşti majoritatea mandatelor a fost obţinută de către PSD - 8 mandate, urmat de PNL – 7 mandatel dintre care unul obţinut prin redistribuire, Alianţa USR-PLUS cu 6 mandate şi Partidul Mişcarea Populară care a obţinut 2 mandate.

În Piteşti, prezenţa la urne a fost de puţin peste 34%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.