Reprezentanţii ALDE susţin că, datorită voturilor parlamentarilor formaţiunii, moţiunea de cenzură a trecut, iar Viorica Dăncilă nu a scăpat de ce îi era frică. "S-a dovedit că rolul ALDE în actuala configuraţie parlamentară este decisiv. Datorită voturilor ALDE moţiunea de cenzură a trecut", spun aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Moţiunea împotriva guvernului Dăncilă a trecut! 238 de parlamentari, mai mulţi decât numărul de semnături, au votat pentru căderea Guvernului! De ce îi era frică dnei Dăncilă nu a scăpat. I-a fost frică de Parlament, iar Parlamentul a decis că trebuie să plece din fruntea Guvernului", arată reprezentanţii ALDE, într-o postare pe Facebook.

Aceştia susţin că moţiunea de cenzură a trecut datorită voturilor ALDE.

"S-a dovedit că rolul ALDE în actuala configuraţie parlamentară este decisiv. Datorită voturilor ALDE moţiunea de cenzură a trecut! Aşteptăm consultările pe care preşedintele Iohannis trebuie să le organizeze în perioada următoare. România are nevoie de un guvern relegitimat de Parlament!", mai spun reprezentanţii ALDE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.