Fostul premier Adrian Năstase afirmă că liderul T.A.T.A. Bogdan Drăghici, arestat pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu şi ”mitralia” cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demenţa. După alegeri, acesta a fost numit director adjunct al Institutului Naţional de Administraţie, afirmă Năstase, concluzia sa fiind: ”Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bogdan Drăghici, azi arestat pentru 30 de zile pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu. Din poziţia de lider sindical al funcţionarilor publici, mitralia cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demenţa. După câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu şi Alianţa DA, el a fost răsplătit cum se cuvine”, scrie Năstase, care în 2004 a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Traian Băsescu.

El aminteşte că în 2005, Bogdan Drăghici, la acel moment preşedinte al Forumului Naţional Sindical din Administraţia Publică (FNSAP) şi al Asociaţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), îşi depunea candidatura la funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

”N-a putut să obţină funcţia dorită, dar s-a ales cu cea de director adjunct al Institutului Naţional de Administraţie, cu rang de subsecretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie”, conchode Adrian Năstase.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. Bogdan Drăghici a fost arestat miercuri, pentru 30 de zile, pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată, victimă fiind una dintre fiicele sale.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.