Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Adrian Covăsnianu a anunţat că s-a înscris în USR PLUS, el motivând că proiectele Iaşiului au nevoie şi de susţinere politică, după ce timp de câţiva ani a activat în cadrul asociaţiei "Moldova vrea Autostradă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am înscris în USR PLUS pentru că proiectele Iaşului au nevoie de susţinere nu doar din zona civică şi cea tehnică-profesională, ci şi de susţinere politică. Ca membru USR PLUS, priorităţile mele rămân aceleaşi: Autostrada A8, autostrada relansării economice a Moldovei, Autostrada A7 şi proiectele de modernizare a căilor ferate dinspre Ardeal spre Moldova şi dinspre Moldova spre Muntenia”, a scris Adrian Covăsnianu, pe pagina sa de Facebook.

Copreşedintele USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău a salutat, tot pe Facebook, decizia lui Covăsnianu de a se înscrie în USR PLUS, ea precizând că "venirea lui în organizaţia Iaşi va da şi mai multă greutate eforturilor noastre pentru urgentarea proiectelor vitale pentru Moldova, în special Autostrăzile A8 şi A7".

Adrian Covăsnianu a activat timp de câţiva ani în cadrul asociaţiei civice "Moldova vrea Autostradă", iar în prezent ocupă funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerul Transporturilor, fiind susţinut de USR PLUS.

Anunţul lui Covăsnianu vine cu o zi înaintea vizitei la Iaşi a liderului USR PLUS Dan Barna, dar şi a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.