Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, la Aeroportul Băneasa, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, înainte de plecarea acestuia din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă l-a aşteptat pe Jean Claude Juncker la aeroport şi l-a întâmpinat împreună cu comisarul european Corina Creţu.

Guvernul a informat apoi, printr-un scurt comunicat de presă, că cei doi oficiali au avut o discuţie cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene. 

"Şeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetăţeni şi asigurarea unităţii şi coeziunii între statele membre", a transmis Executivul.

Premierul Viorica Dăncilă nu a ajuns, luni după-amiază, la aeroport pentru a-l întâmpina pe preşedintele Comisiei Europene, care a venit la Bucureşti pentru a participa la summit-ul Iniţiativa celor Trei Mări.

Guvernul a susţinut că aeronava lui Jean Claude Juncker a sosit mai devreme decât ora anunţată, iar SPP l-a preluat pe acesta de la scara avionului şi l-a dus la hotel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.