Europarlamentarul Sigfried Mureşan anunţă că ordinea de zi a Comisiei juridice, care trebuia să discute cazul Plumb, a fost respinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia Juridică a Parlamentului European (JURI) a votat acum că se respinge ordinea de zi a şedinţei privind conflictul de interese al Rovanei Plumb cu opt voturi pentru, nouă împotrivă şi două abţineri. Şedinţa JURI nu mai are loc., anunţă Sigfried Mureşan.

 Comisia juridică din Parlamentul European urma să se reunească luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta cazul Rovanei Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, după ce procedura de numire a acesteia a fost suspendată din cauza unor nereguli în declaraţia de avere, ceea ce a creat o situaţie fătă precedent pentru legislativul european.

Rovana Plumb a transmis, luni, o scrisoare Comisiei Juridice din Parlamentul Europan în care afirmă că şi-a lichidat împrumutul de 800.000 de lei, care a determinat suspendarea procedurii de desemnare a sa comisar european, oferind persoanei fizice de la care l-a luat două apartamente pe care le deţine în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.