O filmare în care un golfer este alergat de un pui de elan pe un teren de golf a fost postată pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucureşti după ce preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la practicarea golfului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doar dacă faci şi jogging”, este mesajul care însoţeşte filmuleţul de pe pagina ambasadei, în care un golfer este fugărit de un elan la Clubul de golf Karlstad, imaginile fiind dublate de hohotele de râs ale celui care filmează.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, ”un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.