Premierul Ungariei Viktor Orban a scris postat vineri pe Facebook mai multe imagini de pe stadionul din Sfântul Gheorghe, unde fost spectator la meciul dintre Sepsi şi Olimpija Ljubljana şi unde oficialul maghiar a făcut o baie de mulţime. Oamenii i-au strâns mâna, au făcut fotografii şi i-au scandat numele, relatează Brasov.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi în timpul meciului,  Orban a fost aplaudat minute întregi de spectatorii care se aflau pe stadion.

”E minunat să firm din nou împreună”, a scris Viktor Orban, postând pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din timpul prezenţei sale în tribune.

Premierul ungar a fost însoţit de italianul Marco Rossi, selecţionerul echipei naţionale a Ungariei. Sepsi a reuşit să câştige prima manşă a întâlnirii cu Olimpija Ljubljana din turul doi preliminar al Conference League cu scorul de 3-1. Aroximativ 8.000 de persoane au urmărit meciul din tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe.

Sâmbătă, oficialul ungar se va adresa participanţilor la Universitatea de Vară Balvanyos, de la Băile Tuşnad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.