Premierul Ludovic Orban, prezent luni la ceremonia de plecare în SUA a 15 militari români care vor spijini autorităţile statului Alabama în lupta cu noul coronavirus, a declarat că între SUA şi România e un solid parteneriat strategic care generează acţiuni comune în toate domeniile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În spiritul solidarităţii şi cooperării între SUA şi România, este o misiune care are de pe o parte obiectivul de a fi alături de medicii din SUA,  dar de asemenea de a vedea foarte clar cum acţionează echipele medicale din SUA în lupta împotriva Covid. Urez succes misiunii noastre şi folosesc din nou această ocazia pentru a transmite un mesaj ferm: între SUA şi România este un solid parterneriat strategic care generează acţiuni comune în toate domeniile de activitate”, a transmis premierul Ludovic Orban.
La ceremonie au mai fost prezenţi ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă. 
O echipă din formată din 15 specialişti din Ministerul Apărării Naţionale va pleca în SUA pentru a oferi sprijin autorităţilor statului Alabama, în contextul măsurilor de combatere a epidemiei de COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.