Caz contact al soţiei sale testată pozitiv cu Covid-19, premierul Jean Castex va fi plasat în carantină şi va sta şapte zile la izolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Premierul, care a primit prima doză de Astra Zeneca la 19 martie, a fost testat negativ", au anunţat oficialii francezi.

Totuşi, în calitate de caz contact, el a fost plasat în izolare timp de şapte zile. în conformitate cu regulile sanitare.

Jean Castex a marcat, miercuri, o noua etapă a relaxării printr-o vizită la piaţa Rungis, apoi la o sală de sport, întâlnind mulţi oameni şi luând prânzul cu Bruno Le Maire, ministrul economiei . De asemenea, a participat la Consiliul de Miniştri, care s-a întrunit aproape în totalitate la Palatul Élysée pentru prima dată din octombrie, din cauza restricţiilor legate de criza Covid-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.