Janusz Wojciechowski, propus comisar pentru agricultură este reaudiat marţi în comisiile de specialitate ale PE, anunţă europarlamentarul Siegfried Mureşan, care precizează că acesta nu a convins la prima audiere, iar răspunsurile sale la întrebările suplimentare au fost slabe, avertizând că acesta riscă să fie respins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, la ora 12.00, ora României, are loc corigenţa candidatului polonez pentru poziţia de comisar european pentru agricultură. Candidatul a fost extrem de slab săptămâna trecută la audiere în Comisia pentru agricultură a Parlamentului European. Nu ne-a convins deloc. I-am adresat întrebări suplimentare în scris, iar răspunsurile au fost de asemenea slabe. Dacă nu ne convinge nici astăzi, îl vom respinge fără ezitare”, anunţă europarlamentarul Siegfried Mureşan.

El subliniază că Uniunea Europeană nu are ce face cu comisari slabi.

”Nu avem nevoie de nulităţi în Comisia Europeană. Fermierii români au nevoie de un reprezentant puternic în Comisia Europeană”,spune Mureşan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.