Preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Berlin în 19 iunie, unde are programată o întâlnire cu omologul său german Frank-Walter Steinmeier, dar va avea convorbiri şi cu cancelarul german Angela Merkel, iar cu ocazia particpării la Consiliul European din 22-23 iunie, va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului român va fi primit luni, 19 iunie,  la ora locală 17:30, la Palatul Bellvue, unde după ce va semna în cartea de onoare, va avea convorbiri cu preşedintele Steinmeier.

Hotnews a relatat că preşedintele Iohannis se va întâlni şi cu cancelarul german Angela Merkel, iar vizita se va desfăşura în perioada 19 - 20 iunie.

De asemenea, cu ocazia prezenţei la Bruxelles, la Consiliul European, în 22 - 23 iunie, Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Preşeditele Klaus Iohannis s-a aflat în vizită oficială la Berlin în februarie 2015, iar Frank - Walter Steinmeier a fost primit în martie 2015 la Cotroceni, în calitate de ministru de Externe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.