Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că premierul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, va veni săptămâna viitoare în România, pentru a vizita trupele olandeze care sunt staţionate la Cincu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, vineri, la Praga, înainte de reuniunea informală a Consiliului European, dacă premierul Rutte va veni săptămâna viitoare la Bucureşti, în contextul informaţiilor conform cărora premierul Ţărilor de Jos - stat care se opune aderării României la Spaţiul Schengen - ar urma să facă o vizită în România.

”Premierul Rutte vine săptămâna viitoare să viziteze trupele olandeze care sunt staţionate în Cincu”, a precizat Iohannis.

Presa a relatat, citând surse politice, că Mark Rutte ar urma să facă o vizită la Bucureşti, în contextul în care experţi ai Uniunii Europene vor veni să verifice încă o dată îndeplinirea, de către România, a condiţiilor tehnice de aderare la Spaţiul Schengen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.