Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu felicită SUA de Ziua Independenţei şi dă asigurări că, în calitate de ministru al Justiţiei, va face toate eforturile pentru a sprijini includerea României în Programul Visa Waiver, apreciind că acesta ar fi un mesaj clar al prieteniei dintre popoarele noastre

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La mulţi ani Statelor Unite ale Americii! 247 de ani de la câştigarea independenţei! În 2023, şi parteneriatul strategic România-SUA împlineşte 26 de ani! Iar, în vremurile actuale, a devenit limpede cât de important este acest parteneriat pentru securitatea naţională a României! Mă bucur că există eforturi la nivelul Congresului SUA pentru adoptarea unei strategii americane pentru Marea Neagră. Şi am o mare apreciere faţă de modul în care Ambasadoarea SUA în România, Kathleen F Kavalec, gestionează parteneriatul strategic dintre ţările noastre”, scrie Gorghiu.
Ea dă asigurări că, în calitate de ministru al Justiţiei, va face toate eforturile pentru a sprijini includerea României în Programul Visa Waiver! ”Acesta ar fi un mesaj clar al prieteniei dintre popoarele noastre. Le urez un 4 iulie special şi militarilor americani de pe teritoriul ţării noastre, dar şi comunităţii de români din SUA. La mulţi ani!”, conchide Alina Gorghiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.