Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, are programată, luni, o întrevedere cu fostul prim-ministru al României, Dacian Cioloş, întâlnirea apărând pe programul oficial al preşedintelui CE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea dintre Jean-Claude Juncker şi Dacian Cioloş va avea loc în cadrul unei vizite pe care fostul premier o face la Bruxelles.

Cioloş urmează să se întâlnească, marţi, şi cu Miguel Arian Cañete, comisarul european pentru Energie, iar miercuri cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.

Dacian Cioloş a fost comisar european pentru Agricultură în comisia condusă de către Miguel Durao Barroso, devenind ulterior consilier al succesorului acestuia, Jean-Claude Juncker, funcţie pe care a deţinut-o până la desemnarea sa ca prim-ministru al României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.