Fostul premier Dacian Cioloş merge, luni, la Bruxelles, unde are programate întâlniri, printre alţii cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi cu vicepreşedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro şi dialogul social, în contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeană pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cioloş a discutat înainte de a pleca şi cu prim-ministrul Sorin Grindeanu despre vizită şi despre subiecte de interes de susţinut în cadrul întrevederilor, au precizat pentru News.ro, surse apropiate fostului premier.

Dacian Cioloş se va afla la Bruxelles, în perioada 20-24 martie 201. Pentru luni, Cioloş are programate patru întrevederi cu comisari europen: presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vicepreşedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, şi cu comisarii europeni Phil Hogan si Johannes Hahn, responsabili pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurală, respectiv Politica europeana de vecinătate.

Marţi, fostul prim-ministru va avea întâlniri cu preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul şi cu comisarul european pentru Politici climatice şi energie, Miguel Arias Cañete.

Pe 22 martie, Dacian Cioloş se întâlneşte cu preşedintele Parlamentului Europea, Antonio Tajani, cu prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, cu vicepreşedintele CE, Jyrki Katainen şi cu comisarul Günter Öttinger, responsabil pentru buget si resurse umane.  În ultimele două zile ale vizitei, Cioloş are prevazute o serie de reuniuni cu organizaţii neguvernamentale de la Bruxelles şi cu înalţi funcţionari europeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.