Ambasada SUA la Bucureşti îi îndeamnă pe toţi reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ambasada Statelor Unite ale Americii felicită noul Guvern şi noul Parlament al României”, se arată într-o declaraţie a Ambasadei SUA.

Misiunea diplomatică precizează că aşteaptă cu interes să colaboreze cu prim-ministrul Sorin Grindeanu şi cu membrii cabinetului său pentru a dezvolta şi mai mult Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA, al cărui scop este creşterea securităţii comune, sporirea prosperităţii reciproce a celor două naţiuni şi consolidarea instituţiilor democratice.

”Parteneriatul nostru se bazează şi pe angajamentul faţă de buna guvernare şi de consolidarea statului de drept. De asemenea, Statele Unite susţin ferm eforturile preşedintelui Klaus Iohannis şi ale instituţiilor judiciare şi de aplicare a legii în aceste privinţe. Îi îndemnăm pe toţi reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României”, subliniază Ambasada SUA.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.