Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Doron, a afirmat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că cetăţenii participă activ la acest scrutin pentru că au înţeles cât de mult contează voturile lor. Peste 23% dintre alegătorii înscrişi n registrul electoral au votat deja. ”Vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova”, a transmis Dodon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până la ora actuală au votat pentru alegerile parţiale parlamentare din Republica Moldova peste 23% dintre alegători, respective peste 677.000 de persoane.

”Am văzut că este o prezenţă mai bună pe interiorul ţării, am văzut că votează activ şi concetăţenii noştri din diaspora, la nivelul turului doi de anul trecut. Am văzut că votează activ şi cei din stânga Nistrului. Eu cred că cetăţenii din Republica Moldova conştientizează cât de mult contează voturile de astăzi, de aceea participă active”, a declarant Igor Dodon, duminică, la ieşirea de la urna.

Liderul Partidului Socialiştilor, formaţiune care participă la alegeri într-un bloc electoral alături de Partidul Comuniştilor, a apreciat că este o zi importantă pentru Republica Moldova.

”Vă îndemn să-i votăm pe cei care au grijă de Republica Moldova”, a mai declarant Dodon.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.