Reţeaua naţională de clinici de excelenţă în imagistică medicală Medima a deschis o nouă locaţie în Slobozia, printr-o investiţie în valoare de aproximativ 1.3 milioane de euro. Situată pe şoseaua Bucureşti-Constanţa 34, clinica Medima Slobozia oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT şi RMN realizate cu aparatură ultraperformantă şi de cea mai înaltă calitate. Astfel, reţeaua Medima încheie anul 2023 cu 15 clinici operaţionale la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clinica Medima Slobozia este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Magnetom Sempra 1.5T şi CT SOMATOM go.Now.

În cadrul noii clinici, pacienţii pot beneficia de o gamă largă de servicii medicale ce acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanţă magnetică (RMN) şi tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigaţii avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Slobozia este formată din medici radiologi de elită, specializaţi în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN şi CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectaţi experţi în imagistică din România, cu o experienţă de peste 30 de ani.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima:

"Deschiderea celei de-a 15-a clinici, Medima Slobozia, reprezintă triumful unei viziuni îndrăzneţe şi a unui efort colectiv remarcabil. Împreună, am creat un mediu medical inovator, unde pacienţii se pot simţi în siguranţă şi primesc îngrijire de cea mai înaltă calitate. Deschiderea noii clinici reprezintă o promisiune că vom continua să definim standardele în domeniul investigaţiilor imagistice şi al îngrijirii medicale personalizate."

Vlad Ardeleanu, CEO Medima:

"O nouă clinică înseamnă nu doar o extindere fizică, ci şi o extindere a angajamentului nostru faţă de comunităţile pe care le servim. În momentul deschiderii clinicii Medima Slobozia, reconfirmăm misiunea noastră de a aduce excelenţa în imagistică medicală la nivel local. Suntem mândri să încheiem anul 2023 cu 15 clinici operaţionale la nivel naţional şi să continuăm să contribuim la creşterea speranţei de viaţă şi la facilitarea tratamentelor mai accesibile pentru comunităţile în care ne alăturăm."

Despre Medima

Medima este o reţea naţională de clinici de excelenţă în imagistică medicală, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 15 clinici moderne operaţionale şi planuri de dezvoltare ambiţioase pentru România, Medima asigură pacienţilor acces la investigaţii imagistice de înaltă performanţă, realizate cu tehnologii moderne, la preţuri accesibile şi fără perioade lungi de aşteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputaţi, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent şi Director Medical al reţelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel naţional, urmând ca în 2022 să se alăture proiectului şi fondul internaţional de private equity Integral Venture Partners, pentru creşterea proiectului într-un ritm şi mai accelerat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.