CAPEX.com, unul dintre cei mai importanţi brokeri online, îl desemnează pe Zach King, personalitate social-media, ca ambasador al brand-ului. Ca parte a parteneriatului lor, "Trăieşte magia tranzacţionării, Orice Oriunde Oricând”, brokerul continuă cunoscuta serie promoţională prin care oferă o acţiune gratuită noilor investitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondat de o echipă de traderi experimentaţi, grupul fintech şi-a construit o reputaţie prin comisioane competitive şi o platformă uşor de utilizat. Aceasta oferă deschidere pentru peste 5.000 de acţiuni listate în SUA, UE şi Marea Britanie şi la peste 100 de ETF-uri de pe 10 burse majore. Cu misiunea de a facilita investitorilor accesul către decizii informate, CAPEX.com a devenit destinaţia preferată pentru traderii de toate nivelurile.

Colaborarea cu Zach King aduce un nou nivel de entuziasm şi angajament. El va demonstra simplitatea de utilizare şi ergonomia aplicaţiei mobile premiate de la CAPEX.com. În plus, brokerul va continua cunoscuta sa serie promoţională cu ocazia începerii noului parteneriat, intitulat "Trăieşte magia tranzacţionării, Orice Oriunde Oricând". Toţi clienţii noi vor primi o acţiune gratuită la una dintre cele mai cunoscute companii din lume.

 "Este o adevărată plăcere să anunţăm colaborarea noastră cu Zach King. Este o sursă de inspiraţie pentru oamenii din întreaga lume, asemănător cu ceea ce reprezentăm noi pentru traderii noştri. Într-adevăr, creativitatea sa, gândirea out-of-the-box şi stilul său unic se potrivesc perfect cu produsele noastre financiare. Împreună, ne-am propus să oferim tuturor un access cât mai facil către domeniul investiţiilor", spune Octavian Patraşcu, CEO şi fondator al CAPEX.com.

 "Sunt entuziasmat de colaborarea cu CAPEX.com şi de participarea la această campanie magică în lumea investiţiilor. Până acum pot spune că este un proiect super antrenant", a adăugat Zach King.

Per ansamblu, parteneriatul dintre CAPEX.com şi Zach King se anunţă a fi unul ideal. Combinaţia dintre angajamentul companiei de a oferi o experienţă de tranzacţionare impecabilă şi calitatea divertismentului lui Zach reprezintă o iniţiativă interesantă şi captivantă. Traderii şi alte persoane interesate de investiţii sunt încurajate să viziteze platforma brokerului, unde pot găsi o multitudine de produse financiare.

Despre CAPEX.com 

CAPEX.com este o platformă de tranzacţionare online de referinţă, care oferă o gamă largă de instrumente financiare, de la produse simple la cele mai complexe. Compania se angajează să ofere clienţilor săi un mediu de tranzacţionare uşor de utilizat şi sigur.

(Articol susţinut de CAPEX.com)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.